2020-06-22 12:33:16• hírek • Bede Emőke

Szülőföldön magyarul: ne halogassa az igénylés beküldését

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Az utóbbi időben nagyon sokan megkeresték kérdéseikkel a Szülőföldön magyarul csapatát, ezért Ady-Kovács-Ferenczi Noémi programkoordinátor több fontos tudnivalóra is felhívta hétfőn a figyelmet.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatás szerint a 2019/2020-as év Szülőföldön magyarul igényléseinek leadási határidejét október 30-ig meghosszabbították, mindazonáltal mindenkit arra buzdítanak, hogy amennyiben az oktatási intézmény már kiadta az igazolást, akkor ne habozzanak az igénylést beküldeni. Ha a családban több gyermek számára is megigénylik a támogatást, csak akkor kell beküldeni az iratcsomót, ha az már minden gyermek igazolását tartalmazza. Az igénylőlapot a gyermeknek (kedvezményezett) csak akkor kell aláírnia, ha már elmúlt 18 éves, de még középiskolás, és a szülő igényli számára a támogatást.


Amennyiben a már beküldött csomagból kimaradt egy melléklet, azt külön be lehet küldeni, nem kell megint adatlapot kitölteni hozzá, elég a borítékon feltüntetni, hogy Hiánypótlás. Ha a hiánypótlás nem személyi-másolat, a hátoldalára föl kell írni az igénylő személyi számát (CNP)  – hívja fel a figyelmet a programkoordinátor.


További információk a 0266 244 450-es telefonszámon vagy az info@szulofoldonmagyarul.ro címen kérhetők

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: